Фанатський канал Тіни Кароль в Instagram поширив сенсаційну інформацію. Найближчим часом вийде новий кліп однієї з найвідоміших українських виконавиць. Однак цей кліп буде особливим, адже він буде записаний з одним з найкрутіших реперів світу. Тіна Кароль записала спільну пісню з американським виконавцем Snoop Dogg.


Пісня отримала назву Blow Your Mind, що перекладається як "Вибухни мозок". У записі взяли участь не тільки Тіна Кароль і Snoop Dogg, композиція стала колективним хітом, в якому також брали участь відомий R&B-співак Luca Dayz і група LOE. Тіна Кароль вже опублікувала на своїй сторінці обкладинку нового синглу і офіційною датою виходу пісні - 28 серпня.

R&B-виконавець Luca Dayz також прокоментував запис кліпу. На своїй сторінці в Instagram він заявив, що ідея запису треку Blow Your Mind належала йому. За його словами, Blow Your Mind-це результат трирічної праці. Прем'єра відбудеться вже 28 серпня, кліп буде опублікований в Apple Music.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.