Скандальна українська телеведуча, найбільш відома з передачі "Орел і Решка", Регіна Тодоренко в рамках підготовки до російського щотижневого спортивно-розважального льодового шоу "Ледниковый период" останнім часом ділиться з шанувальниками фото - і відеоматеріалами.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала фото, на якому практично стоїть на одному коліні і тримає за руку 43-річного Романа Костомарова, який є олімпійським чемпіоном 2006 року і дворазовим чемпіоном світу.

Тодоренко, скріншот: Instagram
Тодоренко, скріншот: Instagram

Фото вона підписала словами: "Я у твоїх ніг, "Спасибі" не говори. У цьому тобі допоміг Авербух, його і дякуй". Люди в коментарях описують свій досвід на ковзанах і бажають удачі Регіні Тодоренко. "Як прикольно! Я теж все дитинство каталася у себе у дворі на ковзанах. Якраз приїхала зараз на батьківщину і відвідувала недавно ці ностальгічні місця", "Прямо мрія дитинства 😂 як же я обожнювала фігурку! Потім пішла зрозуміла, стали наші програвати, і поки не з'явилися дівчатка Тутберідзе, не дивилася. Зараз навіть Бразильський чоловік в Барселоні їх знає", "Супер фото!! Удачі, багато сил і перемоги!",- пишуть шанувальники телеведучої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зачарувала ніжністю у Київському Лос-Анджелесі.

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова чесно зізналася в проблемах з Добриніним: "Влаштовую скандали".

Знай.ua писав, що Сергій і Сніжана Бабкіни презентували кліп "Бомба-ракета", Підніміть настрій собі з своєї любові.