Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фотографіями з життя на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу знаменитість поділився свіжими кадрами з недавнього виступу в банному комплексі під Києвом, де він відпочивав з дружиною та друзями. На сцені Потап співає у вільному стилі разом з джаз-бендом Олексія Когана.

Крім того, артист опублікував спільне фото з компанією, на якому також засвітилася Каменських.

"Який хороший був вечір у Екоїсті! Легенди і молодь і джаз і я теж роздавав карасиків кипарисових!"- написав Потапенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це проходило у вас у дворі? 🙏", "Шо за напад у дівчини?", "Жінка в червоному смішна😂 😆", "Молодці круто вийшло👍", "Який же ти прекрасний❤️", - відзначили в коментарях під постом репера користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських навчила, як накачати соковиту "Кім" і не тільки: 7 тренувань від дружини Потапа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап відшукав у TikTok точну копію Наді Дорофєєвої, навіть татуювання однакові: "Жесть".

Також портал Знай.uа писав, що худа Настя Каменських видала, як їсти фрукти і ягоди, щоб не товстіти: "Не такі вже й корисні".