Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує у своєму мікроблозі. Але цього разу Олена показала миле скромне фото в ангельському образі, а в підписі до нього жорстко відповіла хейтерам за образи і цькування.

Читайте Знай в Google News!

"Можливо після цього ви зрозумієте! Люди втратили свої людські якості. Це факт! Хоча впевнена, що почнуть виправдовуватися будь-якими способами і знаходити поясненню лише у формі образи і не поваги! В першу чергу ви не поважаєте себе! Поясню! Людина в праві самовиражатися як він хоче. Вірно! Людина має право на особисту думку! Людина має право вибору і дії, вчинки, прояви себе як хоче. Але! Не має право переходити на особистості ображати або принижувати перед суспільством у своїй манері, лише тому що сам звик до такого рівня спілкування. Це не здраво! Називати людину жирним або свинею (як це дозволяють собі деякі коментатори) це вже хамство, безкультурне прояв, приниження і вже точно не критика. Нова захисна реакція і виправдання: "це правда"; "на правду не ображаються"... Ви серйозно? Ви абсолютно втратили межі спілкування! Раз не бачите різниці! Якщо люди такі "грамотні". Чому не розуміють цього і продовжують гнути свою лінію, не бачачи істинної правди в тому, що вони образили людину?!",- пише Філонова у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.