Російський актор Михайло Єфремов перерахував по 200 тисяч рублів вдові, синам і брату Сергія Захарова, який загинув 8 червня в автомобільній аварії за участю артиста.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив адвокат Єфремова Ельман Пашаєв, передає видання "Медуза".

За словами Пашаєва, це було "відшкодуванням від Єфремова у кримінальній справі".

У свою чергу адвокат потерпілих Олександр Добровінський впевнений, що гроші, отримані від третьої особи (перекази здійснював помічник Пашаєва), можна розцінювати як необґрунтоване збагачення. Тоді гроші можуть затребувати назад у будь-який момент.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Це профанація", - підкреслив Добровінський.

Потім Єфремов вирішив відмовитися від адвокатських послуг Ельмана Пашаєва і Єлизавети Шарогородської. За його словами, вони будуть консультантами.

"Я знайду когось сильніше – Резника або Падву", – сказав актор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на попередньому засіданні суду адвокат Ельман Пашаєв заявив, що Єфремов не перебував за кермом свого автомобіля, коли було скоєно смертельну ДТП в Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єфремова евакуювали із зали суду: спочатку інсульт, тепер вибухівка.

Також портал Знай.uа писав, що троє потерпілих у справі російського актора Михайла Єфремова заявили судовий позов на один рубль. Йдеться про Маргариту Захарову, вдову загиблого в автокатастрофі Сергія Захарова, його брата Валерія та молодшого сина – Валерія.