Російський актор Михайло Єфремов заявив на судовому засіданні у справі про смертельну ДТП у Москві, що він міг перебувати на пасажирському сидінні в момент аварії. Артист не пам'ятає, що сталося з ним ввечері перед і після інциденту.

Читайте Знай в Google News!

"Може, про це шрам на шиї говорить. Якщо я сідав на пасажирське сидіння, то я просто перекидав ремінь безпеки і накинув його собі на шию. Він завжди був пристебнутий... у мене пам'ять про цей день фрагментарна. Як кажуть у кіно, монтаж "салатом"", - пояснив у суді актор.

При цьому він не може однозначно стверджувати, що сидів не за кермом автомобіля.

Михайло Єфремов в суді, скріншот відео
Михайло Єфремов в суді, скріншот відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У свою чергу на засіданні суду адвокат Ефремова Ельман Пашаєв заявив, що в машині знаменитості в момент ДТП була ще одна людина – пасажир на задньому сидінні.

За його словами, це пояснює, чому в машині зламалося переднє сидіння. Ім'я можливого пасажира, адвокат вирішив не повідомляти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на попередньому засіданні суду адвокат Ельман Пашаєв заявив, що Єфремов не перебував за кермом свого автомобіля, коли було скоєно смертельну ДТП в Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єфремова евакуювали із зали суду: спочатку інсульт, тепер вибухівка.

Також портал Знай.uа писав, що троє потерпілих у справі російського актора Михайла Єфремова заявили судовий позов на один рубль. Йдеться про Маргариту Захарову, вдову загиблого в автокатастрофі Сергія Захарова, його брата Валерія та молодшого сина – Валерія.