Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в групі "ВІА Гра" і знялася в декількох фільмах, стала учасницею нового сезону шоу "Танці з зірками" і заворожила пластичними рухами поруч з красенем-партнером.

Читайте Знай в Google News!

Надія Мейхер на своїй сторінці в Instagram розмістила коротке відео, зроблене під час підготовки номера з хореографом Кирилом Васюком для шоу "Танці з зірками".

У ролику екс учасниця "ВІА Гра"продемонструвала на камеру пластичність свого тіла. Позуючи у профіль, Мейхер кілька разів зробила животом і стегнами "хвилю", розбурхавшитакими пікантними рухами фантазію шанувальників.

Зірка була одягнена в чорну футболку і такого ж кольору обтягуючі лосини та танцювальні туфлі на високих підборах, що робило образ ще більш сексуальним. Особливого шарму відео додала музика з іспанськими мотивами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Просто експеримент", - грайливо підписала відео Мейхер.

Відео викликало справжній фурор в коментарях. Шанувальники високо оцінили хореографію співачки та залишили масу компліментів.

"Міс пластичність",

"Гнучкість і пластика просто заворожують",

"Жінка-кішка", – прокоментували ролик підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Надія Мейхер показала миле фото, але фоловери заговорила про пластику

Як повідомляв портал Знай.ua, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Також Знай.ua писав, Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.