Популярний український співак Віталій Козловський вельми здивував своїх шанувальників зізнанням про те, коли і як він втратив цноту. Виконавець відверто зізнався, що вперше у нього це сталося в дуже ранньому віці. У той час Віталію Козловському було всього сім років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Читайте Знай в Google News!

Віталій заявив, що його "першій" було всього 10 років.

Віталій Козловський, фото-Instagram
Віталій Козловський, фото-Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У мене була подруга дитинства, з якою ми росли разом. Вона на три роки старша за мене. Її батько працював в якійсь такій індустрії, де можна було прихопити журнальчик, фотографії, відеокасети.", - розповів Віталій.

За словами співака, одного разу вони зустрілися, погуляли, поспілкувалися і зрозуміли, що треба йти додому експериментувати.

"Ми прийшли до неї додому, вона включила відеомагнітофон і ми дивилися, як дядько з тіткою роблять це. Ну і після цього почалася практика. Вона каже: "Ну, давай". І це почалося все. Було проникнення.", - каже Віталій.

Віталій Козловський поділився, що це відбувалося далеко не один раз. Більш того, вони з подругою влаштовували рольові ігри і примудрялися займатися сексом тоді, коли вдома були батьки.

"Це все відбувалося з якоюсь періодичністю, ми грали у мене вдома, це для нас була гра. Ми могли грати в привидів, рольові ігри. Причому іноді це відбувалося тоді, коли всі батьки були вдома. Двері прикриті і в будь-який момент можуть увійти в кімнату.",- розповів Віталій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, екснаречена Козловського Раміна несподівано опинилася в морзі.

Як повідомляв Знай.uа, чемпіон світу з боротьби вигнав дружину на весіллі, дізнавшись що вона ескортниця.

Знай.uа писав, головний романтик країни Віталій Козловський видав лайливий вірш.