Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно перехворіла на коронавірус, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому пляжному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга красиво позує на яхті в сексапільному роздільному купальнику леопардового принта, який красиво підкреслив фігуру і засмагу. Волосся актриси розпущене і трохи вологе, відкинуте назад, а на обличчі модні сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Куриленко написала: "Всім хороших вихідних". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.