Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього розповіла про життя в Америці.

Читайте Знай в Google News!

"На Rodeo Drive не так багато людей. Виняток становить тільки Louis Vuttion, черга в який досі становить осіб 20. Впускають по кілька людей. Chanel забитий дошками. В цілому все тихо і спокійно, тільки скрізь встановлені поліцейські роботи з камерами. У Beverly Hills відкрили новий Alfred Coffee. Для мене новий. Але купити один з найсмачніших кави просто так проходячи не можна. У них навіть меню немає, не пропонують. Або заходь в додаток і купуй на сайті і чекай поки сформують твоє замовлення, або використовуй додаток доставки і забирай сам. У нас цей процес зайняв хвилин 30, стоячи під палючим сонцем. Так що потрібно дуже це кави бажати, або розумно замовляй заздалегідь. Америка дуже дисциплінує і звичайно моя спонтанна душа протестує, але вчиться цьому слову «заздалегідь». Бронювати столи або квитки наприклад", - розповіла Анна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".