Колишній чоловік популярної співачки Лоліти Мілявської Дмитро Іванов вирішив виписатися з її квартири. Тепер Діма офіційно вважається особою без певного місця проживання. Є навіть виписка з будинкової книги з відповідною відміткою.

Читайте Знай в Google News!

Також відомо, що пара розлучилася півтора роки тому, але до теперішнього часу Іванов був прописаний в квартирі співачки.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, фото: 360tv.ru
Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, фото: 360tv.ru

Лоліта подала до суду на колишнього чоловіка, щоб виписати його зі свого житла. Чоловік добровільно виконав позовні вимоги 18 серпня. Зірковий адвокат співачки Сергій Жорін підтвердив виданню, що Іванов, тренер зі сквошу, виписався з квартири.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Лоліта зареєструвала Іванова у своїй квартирі в березні 2012 року. До цього Білорус також офіційно значився бомжем. Пара розлучилася в квітні 2020-го. Іванов не платив за послуги ЖКГ. Тому весь цей час Лоліті доводилося віддавати за комуналку більше грошей.

Будучи в шлюбі з Лолітою Іванов почав таємно зустрічатися з Ольгою Кулієвою. Жінка займається косметологією. Вона теж приїхала в Москву з Білорусії, але вже встигла купити в столиці нерухомість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька Успенської похвалилася бюстом: "Отримала від мами".

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта повідомила, що знаходиться в передінфарктному стані: "Відчуваю себе...".

Знай.uа писав, Ольгу Бузову звинуватили в сатанізмі: як хреститься співачка і при чому тут масони.