28 річна молодша сестра української зірки Світлани Лободи Ксенія Лобода відправились на відпочинок до моря. Цим приємним досвідом вона вирішила поділитися зі своєю аудиторією.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація біла розміщена на сторінці родички співачки у соціальній мережі Instagram.

На знімках Ксенія Лобода позує у капелюшці та чорно-жовтому купальнику на тлі моря та узбережжя. На її шиї можна помітити маленький хрестик. Дівчина щиро усміхається.

"- А можно , это будет МОЁ море ?

Популярні новини зараз
Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці
Показати ще

- ну да , ты ведь первая его нашла )", — йде мова у підписі до публікації.

Ксенії лише нещодавно виповнилося 28 років. Тоді її й поздоровила її мегапопулярна сестра.

З цього приводу 37-річна зірка привітала дорогу серцю родичку публікацією в Instagram. На фото можна побачити, що дівчина зовсім не поступається красою знаменитості.

У привітальній публікації Світлана також розмістила фото з Ксенією. на знімку жінки тримаються за руки. Світлана одягнена в короткі джинсові шорти і топ-корсет. На Ксенії дизайнерська сукня золотого кольору довжиною до підлоги і з довгим розрізом майже до стегна. На обох членкинях родини Лободи босоніжки на високих підборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.