День українського прапора відзначає кожен поважаючий себе патріот. Не залишився осторонь і знаменитий музикант і продюсер Андрій Данилко, більше відомий завдяки амплуа провідниці Вєрки Сердючки. Знаменитість здивував(або все-таки здивувала ?) шанувальників яскравим святковим фото зі сценічною "мамою" Інною Білокінь та дітьми.

Відповідне фото виклала Інна Білокінь, яка відома як відчайдушна мама Сердючки. На першому фото Сердючка з мамою тримають на руках хлопчика років п'яти. У коментарях фанати відразу ж почали жартувати про поповнення в зоряному сімействі, і про те, що пора народжувати. Анатомічні особливості самого Данилка при цьому нікого не хвилювали — Сердючка адже.

На другому фото Сердючка і мама стояли в оточенні діток. Всі були одягнені в українські національні костюми, а в руках у зірки був український прапор.

"З Днем Прапора", - коротко підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях Білокінь залишили кілька компліментів.

"Зі святом», «Ріднуля»," поповнення в родині Сердючки)", - пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, раніше Вєрка Сердючка побешкетувала у фонтані на Хрещатику, всім-шампанського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сердючка одним фото показала весь біль киян:"Тримайся".

Також Знай.ua писав, що мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.