Співачка Софія Ротару 7 серпня відзначила 73-й день народження. Треба сказати, вона виглядає просто приголомшливо. Далеко не кожна жінка в такому віці може похвалитися стрункою фігурою і моложавим обличчям. Співачка поділилася в соцмережах фотографіями, як відзначила свято. Вона позувала в сукні небесно-блакитного кольору з химерним орнаментом і у витончених балетках на плоскому ходу.

Шанувальники в коментарях почали хвалити зовнішній вигляд своєї улюблениці. А ось професіонали залишилися незадоволені. Зокрема, стиліст Джордж Ровалс, який працював з Аллою Пугачовою і Джулією Робертс, сказав виданню “Співрозмовник", що Ротару виглядає просто жахливо.

Експерт прийшов в жах від знімків зірки, заявивши, що плаття вибрано невдало, а волосся не варто було випрямляти праскою.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

На його думку, Ротару, як і багатьом іншим російським Дівам, потрібен більш професійний стиліст, який зможе підкреслити красиві риси її обличчя.

"Я ніколи не бачив у Ротару елегантної зачіски. Мій висновок, що вона просто дуже жадібна... А ще-зла! <...> Це вона на сцені добра і усміхнена. Я багато разів спостерігав її за лаштунками. Як тільки вона виходить зі сцени, відразу змінюється. Стає злий!

Це, напевно, тому, що в її житті немає мужика. Чому баби бувають злими? Через нестачу сексу! Багато хто скаже: який інтим в 73 роки?! Повірте мені, можна і в 80 років цим займатися!"- відрізав Ровалс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, внучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.