Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила серію трепетних архівних відео з чоловіком Юрієм Горбуновим, поділившись не тільки улюбленими і теплими спогадами, а й привітавши таким незвичайним способом коханого з днем народження - 24 серпня Юрію виповнилося 50 років.

Так, артистка зазначила, що для них цей день є подвійним святом, маючи на увазі не тільки ювілей, але День Незалежності України. Варто відзначити, що щаслива парочка познайомилася ще 6 років тому на зйомках шоу "Голос країни", в 2017 році зіграли скромне весілля, про яке знали лише рідні та близькі, а зараз разом виховують маленького сина Івана.

Наше подвійне свято! З Днем народження, коханий! З ювілеєм 25+25 :) люблю тебе #tothemoonandback

Фолловери залишилися в захваті: "Здоров'я ,щастя, божого благословення, наснаги і завжди залишатись таким офігенним!!!", "🎂 🎂 🎁 🎁Вітаємо", "Вітаю!!! Дуже гарна пара😍щастя вам🤗на вигляд Юрію максимум 40👍", " Ви чарівна пара 🙌. Вітаю зі святом ❤️", " Господи, які ж ви круті!!! Просто слів не має🤩 🤩 🤩", " здоров'я вам і щастя !!!!!! 💝💝".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше