Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи з чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою красунею-донькою Ганною, трепетно привітавши українців і свою батьківщину з 29-м Днем Незалежності України 24 серпня.

Так, артистка зазначила, що її родині вперше за 5 років вдалося "вирватися" на відпочинок до Єгипту, проте в їхньому готелі також відзначали свято, розвісивши всюди українську символіку. При цьому Ольга зізналася, що ввечері на території комплексу навіть відбудеться концерт, в якому сама красуня з радістю візьме участь.

29 років Незалежності!🌞 Сьогодні ми сильні духом і незламні, вчимо своїх дітей поважати і цінувати традиції,мову,культуру. І це є першоджерело. Саме в родині зароджується культура..Зі святом,друзі!💛💙З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! Святкуємо !🤩Сьогодні в готелі скрізь українська символіка і ввечері святковий концерт,на якому ми з радістю заспіваємо для наших співвітчизників і гостей! Щиро запрошуємо!❤️

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Круто, що Україну далеко за її межами люблять , поважають і разом з нами там святкують 🎉🎉🎉 Нехай небо буде мирним!!!! Зі святом, люба Батьківщино!!!", "Клас !!!Зі святом!🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦", "Зі святом! Гарного вечора🇺🇦🌻", "Ви молодці!!!! Миру!!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.