Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила серію найніжніших кадрів, трепетно привітавши численних фанатів з 29-м Днем Незалежності України 24 серпня. Так, дівчина позувала в полі серед золотих колосків, примірявши розкішну сукню з глибоким декольте, асиметричними рукавами і відкритими плечима, а жіночний образ доповнила нюдовим макіяжем.

Зі Святом, Україно!❤️🇺🇦 Саме цього літа зрозуміла, скільки мальовничих та неповторних місць ти маєш.🥰

Фолловери залишилися в захваті: "Красуня 😍 😍 Зі Святом!З Днем Незалежності💙💛🇺🇦🇺🇦😘", "Красунечка❤️🔥 🔥", "зі святом Вашу прекрасну,красиву і талановиту сім'ю😘😍👍👍👍🤩🙏🙏🙏", "красива дуже!", "Всі фото шикарні посмішка дивовижна ви така красива😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.