Відома українська телеведуча Марічка Падалко, у якої нещодавно в прямому ефірі випав зуб, розповіла у своїх соцмережах, що захворіла на коронавірус. Також хворобу підхопили і двоє її дітей, тим часом як ще одна дитина і чоловік не заразилися. "Я і двоє моїх дітей захворіли коронавірус. Син вже здоровий і активний. Ми зі старшою дочкою потроху одужуємо. Чоловік і молодша дочка не заразилися", - розповіла телеведуча.

Читайте Знай в Google News!

За словами Марічки, спочатку захворів її син, який побував на футбольних зборах, це було ще наприкінці липня. Хлопець скаржився на біль у горлі, проте спочатку ніхто нічого не запідозрив. "Пізніше на горло поскаржилася його сестра. За кілька днів вона почала сильно кашляти, і я повезла її в найближчу клініку за містом. Діагностували обструктивний бронхіт, призначили інгаляції. Здали ПЛР-тест за моїм наполяганням, тому симптоматично це поки не виглядало лікарям як коронавірус, особливо через те, все літо дитина прожила на дачі", - говорить Марічка.

"Коли приїхали до мене робити ПЛР-тест, я вже кашляла, було відчуття "стороннього тупого предмета" в грудях, горіло і дуже боліло постійно обличчя. Але на наступний день прийшов" негативний", як не дивно, результат ПЛР-тесту. А лікарі вже діагностували бронхіт і відправили з підозрою на пневмонію на КТ. Одночасно, прийняли ІФА-тест на імуноглобуліни igM – це антитіла, що з'являються в розпал хвороби. Аналіз крові їх виявив, але в недостатній кількості для підтвердження діагнозу", - додала Падалко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя у прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі.