Популярна американська супермодель, актриса і засновниця бренду Emrata Емілі Ратаковскі поділилася з багатомільйонною аудиторією відвертою фотографією, чим спантеличила фанатів.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, опублікованому в її Instagram-акаунті, видно несподіваний малюнок на тілі.

На розміщеному фото 29-річна знаменитість позує без одягу. Вона показала свою спину, частину сідниць і велике татуювання з написом Emrata на попереку.

"Хотіла б я сказати, що вона назавжди", - підписала гарячий пост Ратаковскі, який набрав більше 1,6 мільйона "подобається".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто відзначити, що фотографія здивувала шанувальників супермоделі, і вони почали жартувати в коментарях.

"Коли боїшся, що твоє ім'я забудуть", "Будь ти моєю, я б набив твоє ім'я на своїх грудях", "Ти мрієш набити на собі своє ж ім'я?", "Прекрасний вид", "Це щоб чоловік не переплутав ім'я", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, папараці зняли Емілі Ратаковскі на пляжі – ось яка у неї попа насправді.

Як повідомляв портал Знай.uа, "відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія поділилася своїми пружними булочками з шанувальниками.

Також портал Знай.uа писав, що модель Емілі Ратаковскі розкрилася перед невідомою людиною.