Володимир Пресняков-один з найвідоміших співаків і шоуменів російської естради. Більш того, він бере участь і в різних шоу, як в якості учасника, так і в якості судді. Під час перебування суддею на конкурсі "Фабрика зірок", Пресняков зустрів свою любов – Наталію Подольську, з якою одружений вже близько 10 років.

"Блат" не допоміг Подільській побудувати зоряну кар'єру, проте в сімейному житті у пари все в порядку. Зараз у пари вже є дитина, якій 5 років, а незабаром у пари очікується ще одне поповнення. Нещодавно Пресняков показав свою кохану без макіяжу. Володимир опублікував фотографію, на якій його син і дружина знаходяться у ванній кімнаті. Вихори сина стирчать в різні боки. У кадр потрапила і дружина Преснякова без макіяжу.

Однак шанувальники звернули увагу на іншу деталь-округлий животик вагітної дружини Преснякова. Очевидно, поповнення в родині Володимира відбудеться вже зовсім скоро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів.