Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами. А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося незвичайне фото з її відпочинку в Греції, де та позує на яхті серед синьої води. Так, артистка приміряла лише облягаючу сіру сукню, доповнивши образ недбалим пучком на голові і залишивши обличчя без краплі макіяжу.

Варто відзначити, що 41-річна красуня зазвичай не виставляє такі кадри, а підносить себе в кращому світлі, приміряючи стильні яскраві вбрання з глибоким декольте, які вигідно підкреслюють її форми і фігуру. Також Кароліна обирає макіяж з акцентом на очах і незвичайні зачіски.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

одного разу, коли ти покинеш мене Впевнена, ці спогади Будуть переслідувати тебе 🦁❤

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак заінтригувала численних шанувальників новинкою - прем'єрою кліпу на пісню "Твоей любимой".

Так, артистка опублікувала ролик на своїй офіційній сторінці YouTube 18 серпня, примірявши жіночні образи і розповівши відразу кілька історій кохання різних пар. Примітно, що в кліпі знялася і красуня-донька Кароліни Соня від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. У стрічці малеча трепетно трималася за руки з хлопчиком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше