Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новим фото, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім відображена, стоячи у власному гардеробі, вона красиво позує на камеру. На ній вузькі темні штани і облягаюча помаранчева футболка, цей наряд красиво підкреслив пружні форми і незвичайну фігуру зіркової красуні. Її волосся зібране в цікаву зачіску, а на обличчі акуратний щільний макіяж, вона дивиться прямо в об'єктив. У підписі до фотографії Кардашьян написала:"в незалежності від мого образу, Я завжди розпилюю свій улюблений парфум". Шанувальники зіркової красуні в захваті від знімка, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і значний гардероб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадавши, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.иа" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.