Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетну серію фото зірки з її давнім PR-спеціалістом Павлом Орловим. Так, аудиторія Тіни зворушливо привітала чоловіка з днем народження 27 серпня, написавши масу теплих побажань до його 35-річчя.

Павло вже багато років займається стратегією просування співачки, супроводжує красуню на всіх заходах, концертах і навіть стежить за публікаціями в соціальних мережах Тіни. При цьому сама артистка не раз відзначала, що вони не тільки колеги, але і хороші друзі.

Вітаємо з Днем Народження, Pr - менеджера кращої співачки Павла Орлова @pavelorlov . 🎉 Бажаємо успіхів і натхнення в роботі, любові і тепла в родині, поваги, розуміння і добра серед друзів і колег! Нехай задумане в день народження бажання неодмінно здійсниться і все вийде! Спасибі за всю підтримку і любов до Фантіни. ❤

Фоловери залишилися в захваті і приєдналися до побажань в коментарях: "З Днем народження! Дякую за те, що Тіна в надійних руках🙏 🏻 💓любимо і цінуємо💓 💓 💓", " з днем народження, любимо❤️", " з днем народження !мудрець💘","з Днем Народження ❤️найкращий Pr - менеджер)".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.