Співачка, телеведуча, Народна артистка України Тіна Кароль є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. На її аккаунт підписано понад 1 мільйон 600 тисяч чоловік і самою виконавицею зроблено більше тисячі публікацій.

Читайте Знай в Google News!

Однак зараз її фотографія була викладена на неофіційному акаунті Тіни Кароль. На ній співачка зображена разом зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим.

Адміністратор цього аккаунта підписав публікацію словами Тіни Кароль про Орлова: "Любимый мой! Настоящий. Хранитель мой! Я очень сильно люлюлю! С днём Варенья! Ты мой гений! Ты палачь... Иногда мой главный врач!". Такі теплі слова сказані на честь день народження чоловіка, якому 27 серпня виповнилося 35 років.

Він супроводжує Кароль на всіх заходах і виступах, а також вже не один рік займається просуванням співачки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарях же користувачі в основному відзначали офіційний аккаунт виконавиці в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова вперше показала, як розважається з 74-річним чоловіком: "I навіть більше". Тетяна досить активно веде свою сторінку в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", Потап показав, яким був у 16 років: тусовки до ранку і робота в клубах. Артист доклав архівний кадр себе в 16 років і розповів, чим займався і як підробляв.

Знай.ua писав, молоденька Дружина Віктора Павлика вперше після смерті сина видала мрію співака: "Горе на двох"