Батько інстаблогера Насті Тропіцель, яка розбилася на байку в червні 2020 року, відпочиваючи на Балі, розповів про стосунки з дочкою і біди, які наздогнали сім'ю після її смерті.

У студії скандально відомої програми "Пусть говорят" батьки Насті розповіли про все, що переживали останні пару месясцев.

Андрія і Оксану Зубриних часто звинувачують в "хайпі" на смерті дочки. Однак подружжя стверджує, що єдине, чого вони хочуть - це зберегти пам'ять про Насті. Після смерті дівчини батьки публікували пости про дочку і розповідали про її життя. Також батько дівчини зізнався, що незадовго до трагедії він посварився з дочкою.

"В ящик з її прахом я поклав лист, в якому вибачився перед дочкою. Одного листа мені не вистачило, щоб попросити вибачення. Я написав про те, як сильно її люблю. І написав, щоб вона чекала мене на небесах. Там ми обов'язково зустрінемося"

За життя дівчина часто розповідала про напружені стосунки в родині. Шанувальники впевнені, що Настя не довіряла своїм близьким. А рідні стверджують, що вона просто потрапила під поганий вплив свого оточення.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Настя Тропицель, фото: Instagram

Більш того, у батьків блогера є фінансові претензії до сім'ї Лебедєвих, у яких дівчина жила під час відпочинку на Балі. Однак сім'я не збирається розплачуватися з батьками загиблої. Відомо, що Тропіцель повинна була провести 14 тренінгів особистісного зростання, за що їй обіцяли виплатити мільйон рублів. Однак свої зобов'язання вона не виконала, отже, ніхто не збирається відшкодовувати родичам велику суму грошей.

Також подружжя Зубріних обурило те, що бойфренд Насті не збирається віддавати їм її особисті речі: комп'ютер і флешку. "Там дуже багато цінних даних, зняті нею відео. Для нас все це важливо як пам'ять," - відповідає батько дівчини.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.