Учитель географії Артем Васильєвих разом зі співаком Юрієм Семеняком звернулися до суду з вимогою обмежити діяльність Моргенштерна. На їхню думку, виконавець своєю творчістю негативно впливає на формування світогляду молоді.

Відповідний документ одним з перших надав телеграм-канал Mash.

У текстах Моргенштерна можна простежити постійне хвастощі матеріальними цінностями, а також заклики руйнувати стереотипи і не слідувати нав'язаним правилам. У недавньому інтерв'ю Алішер (справжнє ім'я виконавця) назвав школи "будиночками, з яких виходять раби".

Після цього співак Юрій Семеняк записав засуджує Моргенштерна відео. Його підтримав шкільний учитель Артем Васильєвих: "Васильєвих запропонував засудити Алішера. Ми зустрілися на цьому тижні і накатали позов до суду. Причина зрозуміла-систематичне захаращення мізків і дезорієнтація підлітків. Ми не морализаторствуем, просто реально дістало. Повинна прозвучати й інша точка зору," - коментує Семеняк.

Ми, педагоги середньої освіти, працюємо з кожним з дітей по сім років, робимо все, щоб дати їм необхідні знання, підготувати до реального життя. Однак під впливом пропаганди Моргенштерна діти, засліплені блиском його брязкалець і кадрами солодкого, розкутого життя, втрачають інтерес до навчання

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Позивачі мають намір обмежити доступ до творчості Моргенштерна, а також стягнути його кулон з логотипом Playboy вартістю в 3 мільйони рублів, а виручені кошти витратити на популяризацію середньої освіти в Росії.

Сам виконавець ніяк не реагує на те, що відбувається і вважає, що скандали лише благотворно позначаються на його популярності.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.