Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на відпочинку, адже нещодавно відправився з коханою дружиною Вікторією та їх маленькою донькою Лізою на острів Бірючий. Так, артист для селфі "скосив" очі, примірявши кепку в сіточку і окуляри.

А в сторіс показав, що замість тотального релаксу проводить канікули більш, ніж активно: на пляжі Юрій і крихітка Ліззі будували пісочний замок, тому шоумену довелося багато копати. При цьому дружина трепетно назвала Ткача "Батьком року".

так виглядає відпочинок)))

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Юра не робіть так очима,,!! Може заклинити і так залишитися ,,виж не лише собі належите,, ви вже наше надбання.", "О боже, аж перекосило 😄"," Крут🤟", " ще трохи ближче до екрану треба.😳 І це буде ширина обличчя після відпустки🙃😁 Ви супер👍", "Ткач ти самий позитивний мужик!", "Юрочка, ледь впізнала !", "Юрка жгі. Ти наш комік🙋🏻♂️❗️🤣", "якій сур'йозній🙄 😆".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше