Екс-вокалістка групи "Тату" Юлія Волкова нарешті поділилася правдою про свій остаточний розрив з колишньою колегою Оленою Катіною, після чергового возз'єднання дуету в 2014 році.

Про це відома виконавиця розповіла в інтерв'ю ютуб-проекту Premier.



На долю улюбленого мільйонами дуету "t.A.T.u." випало чимало випробувань: про свій остаточний розрив учасниці групи оголосили ще в 2009 році. Однак трохи пізніше, в 2013 році, Юлія Волкова і Олена Катіна знову виступили з кількома спільними концертами. Роком пізніше, після виступу "Тату" перед церемонією відкриття Зимових Олімпійських ігор в Сочі, численні фанати групи були у нестямі від щастя, а артисток і зовсім почали завалювати численними пропозиціями про продовження концертної діяльності.

у нас був розпланований весь рік вперед. Фестивалі, виступи, зйомки, рекламні контракти, багато всього. Перший міні-тур у нас почався з поїздки до Словаччини. Ми зустрічаємося в аеропорту, і, власне, конфлікт. Починаються якісь побутові моменти, і Олена у нас виходить з літака і не летить до Словаччини.


За версією Волкової, їй довелося дати сольний концерт у Словаччині, пославшись на хворобу своєї колеги. Весь цей час Юля всіляко намагалася домовитися з Оленою, але остання була налаштована категорично проти продовження співпраці.


Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.