Відома російська фотомодель, дівчина репера Тіматі, Анастасія Решетова в черговий раз натякнула на проблеми, що виникли у взаєминах зі своїм партнером.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Фото: Instagram


Епопея навколо розставання двох знаменитостей не покидає порядок денний російського шоу-бізнесу. Раніше на цьому тижні стався інцидент, який розбурхав Instagram-аудиторії Тіматі і Решетової - кохані практично одночасно відписалися від акаунтів один одного.

Через деякий час, правда, все повернулося на круги своя, але фанати угледіли в цьому жесті черговий виток напруги в їх взаєминах. Дров у вогонь із завидною регулярністю підкидає сама Анастасія, публікуючи у своїх соцмережах повідомлення про прекрасне самопочуття, в якому вона перебуває за відсутності свого партнера поруч.

Мені давно не було так спокійно і гармонійно всередині себе)) ось, що є справжній тривалу відпустку. Постараюся зберегти цей стан і після приїзду


Нещодавно фотомодель також була помічена на відпочинку на розкішній блакитній яхті, перебуваючи там без Тіматі. Вона вважала за краще не уточнювати, хто ж є власником шикарного судна, але це не завадило численним фанатам приписати їй новий роман з таємничим багатієм.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.иа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.иа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.