Колишня солістка групи" Тату " Юлія Волкова завжди всіляко уникала розмов про особисте життя. Відомо лише те, що у популярної виконавиці ростуть двоє дітей - син Самір і дочка Віка. Нещодавно ж Юлія приголомшила фанатів, поділившись подробицями про взаємини зі своїми колишніми чоловіками.

Ексклюзивний матеріал про інтимне життя співачки опублікувало видання " Star hit".



Юлія зізналася журналістам у тому, що після кількох розлучень, за взаємною згодою сторін, вона повністю припинила спілкування з колишніми чоловіками, виховуючи дітей самостійно. Однак найтрагічніший епізод в особистому житті співачки - роман з іноземцем мало не коштував їй здоров'я і життя. За її словами, на початку між закоханими виникла шалена пристрасть, яка переросла з часом в справжній кошмар - Волкова досі боїться, що цей чоловік знову знайде її.

все завершилося на вулиці, трагічно, з биттям, зі зламаною щелепою в трьох місцях... Я на землі... Люди намагаються його від мене віддерти, відірвати. Коли прийшла до тями, побачила, що вже в машині швидкої. Пам'ятаю, тримала обличчя руками, тому що воно у мене... не трималося. Не плакала, намагалася посміхатися, бо поруч були діти. Я не повинна була їх налякати, вони і так були налякані. Посміхалася і говорила: «діти, все добре, це просто вибита щелепа, нічого страшного немає. Юлія Волкова


Після цієї історії Волковій довелося перенести важку операцію на щелепі, а також тривалий час оговтуватися від пережитого шоку.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще