Колишня дружина сумнозвісного актора Михайла Єфремова, Олена Гольянова стала жертвою фінансових аферистів.

Цю історію повідомляє онлайн-видання "Star hit".

Фото: Instagram


За інформацією ЗМІ, шахраї обманним шляхом виманили у Олени Гольянової, Майї Ахмедової і Костянтина Шепеля близько одного мільйона рублів. Повідомляється, що злочинці назвалися представниками компаній Finincial Markets Consulting, "Маркет консалт", "ЕС Анд Ем Консалт" і Stock & Markets. Гольянова, разом з колегами передали зловмисникам велику грошову суму, після привласнення якої ті поспішили сховатися. Точний розмір збитку, нанесеного артистам, встановлюється в рамках відкритого кримінального провадження.

Олена Гольянова-відома актриса, яка прославилася після ролі Раїси, прийомної матері гімнастки Асі, в серіалі «Принцеса цирку». Гольянова також знімалася у фільмах "Метро", "Дзеркало для героя", "Метод Фрейда", "Нога", "НС. Надзвичайна ситуація", "Глухар", "Гра на вибування".

Олена Юріївна стала першою дружиною актора Михайла Єфремова - їх шлюб виявився досить короткочасним, а подружжя так і не встигло обзавестися дітьми. Пізніше Гольянова заявляла, що їх союз і зовсім був фіктивним, а до нього актрису підштовхнула необхідність в московській прописці.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще