Співачка українського походження Анастасія Приходько поскаржилася, що в Україні її зацькували через участь у "Євробаченні" від Росії.

Про це вона зізналася в інтерв'ю "4 каналу".

За словами зірки, цькування переслідує її скрізь і їй "дуже прикро за це".

"Я досі чую дуже багато неприємних висловлювань за типом того, що я з Росії, консервна банка"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Свого часу Анастасія поїхала в Росію через те, що в рідній країні залишилася непоміченою. Цьому посприяв скандал з національними відборами на міжнародний музичний конкурс "Євробачення 2009". В Україні її "дискваліфікували як незручного учасника", а в російському національному відборі прийняли з розпростертими обіймами, і співачка отримала перше місце.

Однак в недавньому інтерв'ю співачка зазначила, що не пишається участю в "Євробаченні" від Росії, і заявила, що їй "сумно від того, що її історія була пов'язана з Росією". Приходько сказала, що після анексії Криму ця країна для неї перестала існувати.

Анастасія брала активну участь у Євромайдані, і відтоді є активним громадським діячем. Однак, за її словами, багато хто досі не може пробачити їй помилки минулого.

Нагадавши, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.