Українська співачка Наталія Могилевська підкорила мережу яскравим зовнішнім виглядом. Так, знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію знімків, де позує в помаранчевому костюмі і з келихом шампанського в руках.

Читайте Знай в Google News!

В описі публікації виконавиця запропонувала шанувальникам вибрати найвдаліший кадр.

"1-2-3 вибирайте! Мені, звичайно, 3-це ж остання П'ЯТНИЦЯ Летааааа! (збережений авторський стиль)", - написала в описі публікації Могилевська.

За короткий час пост оцінило понад 18 тисяч прихильників, при цьому багато хто залишив свої схвальні коментарі, вказавши, що Наташі дуже пасує помаранчевий колір, а також вона стала виглядати молодше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Могилевська, фото Instagram
Могилевська, фото Instagram

"Ну Наташенька ))) вот 27 лет тебе тут. Кайфово", "Ви на всіх фото Наташа прекрасні", "Наталя, дуже надихає вашу творчість з початку вашої діяльності! І ось спостерігаючи за вами всі ці роки, для себе, можу з упевненістю сказати, по мимо вашого величезного таланту, яка ви красуня, як вам йдуть яскраві образи", " Наташенька,как вам идёт оранж", "👍Супер, вам дуже личить блондинкою!!!😊", - писали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Могилевська викликала фурор в мережі серією своїх нових фото. Відзначимо, дані кадри були зроблені під час святкування дня народження співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".