Українська художня гімнастка Анна Різатдінова, яка завоювала бронзу на Олімпійських Іграх 2016, отримала свою іменну зірку на "Площі зірок" біля столичного ТРЦ "Гулівер". Її ім'я висікли поряд з іменами інших представників культури, мистецтва і спорту.

Про це "Знай.uа" повідомила менеджер спортсменки.

для спортсменів важливо, щоб їх цінували в першу чергу на їхній батьківщині, – каже Анна Різатдінова. - Протягом 17 років я робила все, щоб прапор України піднімався якомога частіше. Тому зараз, відкривши цю зірку, я відчуваю себе щасливою. Щасливою тому, що отримала визнання у себе вдома, в своїй країні.

Підтримати гімнастку прийшли її тренери Ірина Блохіна та Ірина Дерюгіна, партнер по " танцям з зірками» Олександр Прохоров, ще один колега по проекту Максим Єжов, телеведучий Олександр Педан і багато інших.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Батьки, на жаль, прийти не змогли, - пояснила гімнастка. - Однак я точно знаю, що мама після того, як надішлю їй фото, буде плакати. Вона жінка сентиментальна (сміється). А тато буде пишатися. Тому що для них я все ще залишаюся тією п'ятирічною дівчинкою, яка тільки-тільки починає свій шлях".

Анна також розповіла, що хотіла б показати зірку своєму маленькому синові.

"Я хотіла, щоб Рома розділив зі мною цей день. Але у нього була поважна причина не з'явитися-це денний сон. Але я обов'язково покажу йому і фото з нагородження, і приведу на «площу зірок». Тому мрію, щоб він пішов по моїх стопах. Але завоював вже не бронзу, а золото!".

Нагадаємо, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.