Популярна українська топ-модель і ведуча проекту "Подіум" на Новому каналі Наталія Гоцій зізналася, які кошмари пережила через анорексію.

Про це зірка відверто поговорила з Анною Олицькою в інтерв'ю для її Youtube-каналу.

Про хворобу топ-моделі відомо вже давно. Наталя часто розповідала про те, як захворіла на анорексію на піку своєї кар'єри. Вона відверто зізналася, що в її оточенні худнути намагалися всі дівчата: хто за допомогою голоду, а хто - навіть вживаючи наркотики. Ведуча вибрала для себе перший варіант.

Я чомусь вирішила, що для функціонування мені достатньо стаканчика малини і п'яти креветок. Чому саме ці продукти, не знаю. Згодом додала до свого "раціону" ще сік лимона. Знову ж таки не скажу, чим був обумовлений мій вибір. Але приходячи в будь-який заклад, я замовляла лимонний фреш. На такому харчуванні прожила рік, а, можливо, навіть більше.

При зрості 181 см вага дівчини становила 46 кг.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Все моє тіло було покрито ранами, і я можу тільки уявити, що було у мене всередині. Агентство, звичайно, бралося мене лікувати. Я працювала з психологом. Також щоранку мені привозили сумку з їжею, в ній був мій раціон на весь день. До мене навіть приставили людину, яка стежила, щоб я їла," - зізнається ведуча проекту "подіум" на Новому каналі.

Однак повернутися до здорового життя Наталії допомогло не це, а вже колишній чоловік. Він повернув її до нормального харчування, і топ-моделі вдалося двічі завагітніти і народити двох здорових дітей.

"Зараз моя вага становить 60 кг. І я абсолютно не переживаю, набрала я кілька грамів чи ні. Для мене важливіше не худнути," - говорить модель.

Нагадаємо, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.