Всесвітньо відома британська акторка, зірка "Гри престолів" Емілія Кларк у всю насолоджується заслуженим відпочинком на шикарній яхті. Звичайно, папараці не втрачають часу і грошей даремно, професійним фотографам вдалося застати красуню зненацька, зробивши парочку цікавих знімків.

Читайте Знай в Google News!

"Мати Драконів", судячи зі знімків, непогано проводить час і зовсім не турбується щодо свого зовнішнього вигляду. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських таблоїдів.

Емілія Кларк, фото: Super.ru
Емілія Кларк, фото: Super.ru

Емілія Кларк, фото: Super.ru
Емілія Кларк, фото: Super.ru

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Емілія постала перед шанувальниками без макіяжу, чого, власне кажучи, і слід було очікувати. Зірки - теж люди і їм необхідний перепочинок.

Здається, шанувальники Кларк не на жарт розчаровані знімками Емілії: "Занадто худа"," Животик синюшний і в незрозумілих горбах", "Повна відсутність бюста","Сіренька мишка","Дайнеріс вже не та","А мені вона подобається в будь - якому вигляді", "Дуже гарненька", "Красуня", - написали користувачі в мережі.

Емілія Кларк, фото: Super.ru
Емілія Кларк, фото: Super.ru

Також варто нагадати нашим читачам, що культовий письменник Джордж Мартін став таким після публікації легендарної саги "Пісня льоду і полум'я", за якою пізніше зняли серіал "Гра престолів". На даний момент Мартін пише книгу "Вітри зими". У своєму блозі, письменник розповів, як усамітнився в будиночку в горах у пошуках натхнення. Однак, Мартін скаржиться, що йому в цій карантинній самоізоляції живеться дуже нудно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька Полякової промокла заради модного показу.

Як повідомляв Знай.uа, Потап несподівано вивіз Настю Каменських подалі з України.

Знай.uа писав, путінський пес Газманов зібрався вити на місяць - вже відсвяткував день народження компаньйона.