Голлівудські зірки на екранах виглядають просто ідеально, їхні пишні груди змушують тремтіти чоловіків, а жінки мріють про такі самі. Але насправді не все так чудово, як подають глядачам. У житті жіночі принади голлівудських знаменитостей виглядають геть не так, як на екранах.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, головне не розмір, але іноді саме він стає причиною багатьох проблем. Цим леді маленькі груди не заважають бути найсексуальнішими і найбажанішими жінками в країні і світі. Однак, багатьом зіркам кіностудії візуально збільшують груди, щоб ті спокусливіше виглядали в кадрі.

Як зазначає українська письменниця Ірена Карпа у одній зі своїх публікацій, багато жінок не люблять носити ліфчики - у них важко дихати, натирають і коли розмір грудей це дозволяє. Звісно ж, є жінки, яким навпаки незручно без ліфчика: великі розміри грудей, коли боляче скакати чи швидко ходити "без", а в когось просто звичка. Є жінки, які в них навіть сплять. Є ті, хто їх вважають красивим аксесуаром чи сексі-причандалом. Є ті, хто живуть у країнах чи в районах посиленої небезпеки, де вже просто обриси жіночого тіла вважатимуть "провокацією". Є жінки, яким просто комфортніше ховатися від світу під множинними шарами одягу.

Наталі Дормер

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Єлизавета Боярська

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Ксенія Собчак

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Кіра Найтлі

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Наталі Портман

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Ольга Бузова

Зірки//pomada.cc/
Зірки//pomada.cc/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.