Наталія Орейро - зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу" Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Орейро потішила шанувальників яскравою фотосесією, в якій з'явилася в образі фатальної жінки. Як видно, Наталя позує перед камерою в розкішній червоній сукні, яка красиво підкреслила витончену фігуру і оголила спинку. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з насиченою червоною помадою. У підписі до фото Орейро написала: "У суботу попроси мене про поцілунок і цілуй, цілуй, цілуй мене. Повернися і поцілуй мене, Поцілуй мене і повернися". Фанати в захваті від такої гарячої фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.