Кожному з нас цей актор відомий не з чуток. Фільми з його участю завжди користувалися шаленою популярністю - особливо на просторах колишнього СРСР. Свою кінокар'єру Джекі Чан почав ще в дитинств і- першу в своєму житті роль в кіно хлопчик приміряв на собі у восьмирічному віці. Вашій увазі представляються п'ять маловідомих фактів про кар'єру та особисте життя Джекі.



1. Джекі Чан поступово опановував контроль над своїм тілом, удосконалюючи свої фізичні здібності. Завдяки копіткій роботі, він був затверджений в якості партнера по майданчику культового актора Брюса Лі - їх зв'язка в кінострічках "Кулак люті" і "Вихід дракона" досі обожнювана численними фанатами. Також, ми сьогодні не можемо уявити фільми "Година пік", "Обладунки бога", "П'яний майстер", "Карате-пацан" без його чудової акторської гри.

2. Одруження Джекі Чана сталося в далекому 1982 році, коли майбутній зірці Голлівуду було 28 років. Його обраницею стала Лінь Фенцзяо, роком його старше, з якою Джекі познайомився під час перебування на Тайвані. За запевненням подружжя, це була любов з первго погляду - саме тому вони і одружилися через рік після знайомства. До слова, дружина Джекі також є актрисою: вона може бути знайомою глядачам зйомками в картинах "Повернення диявола" і "Земля хоробрих".

3. Багато років Джекі Чан зберігав будь-яку інформацію про своє особисте життя в глибокій таємниці. Він наполегливо ховав від преси свою дружину, і вкрай рідко показувався з нею на публіці. Завдяки завзятості преси, про неї численним шанувальникам актора стало відомо на початку нульових років.

4. Син Джекі Чана Чан Цзумін - відомий співак, який виступає під псевдонімом Джейсі. Хлопець встиг взяти участь у деяких кінопроектах батька. Кілька років тому юнак був заарештований, і на півтора року відправлений до виправної установи. Зірковий батько без проблем міг би "відмазати" свого сина, але робити цього не став - турбуючись про свою репутацію, Джекі Чан побажав, щоб син поніс справедливе покарання за свої вчинки.

5. Західним ЗМІ відомо, що у голлівудського актора також є позашлюбна дитина - дівчина на ім'я Етта. Своє батьківство Джекі визнав, але за його власними словами, зі своєю дочкою він не спілкується. Чан також зазначав, що роман з її матір'ю той зав'язав по дурній випадковості, і віддав би багато, щоб виправити цю помилку.

Нагадавши, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також "Знай.иа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.