Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на відпочинку, адже відправився з коханою дружиною Вікторією та їх маленькою донькою Лізою на острів Бірючий, наздоганяючи останні літні дні.

Так, артист зробив трепетне селфі з крихіткою Ліззі, позуючи на тлі моря і рожевого заходу сонця. При цьому зірковий тато і малеча покривлялися на камеру, адже, як зазначив сам Юрій, поруч з його донькою неможливо залишатися серйозним.

Не можна з #крошкаlizi😘 бути серйозним )))

Фолловери залишилися в захваті і навіть звернули увагу на засмагу Ткача: "Копчененький😘", " ви дуже схожі💕 😍мілотаа❤️❤️❤️💕💕💕💗💗💖💖", "Татова доця😍", " Доця копія ТАТО😘", " Господи, ви такі серйозні, що капець!😂", "Які класнючі!!!!) ", "Як ви схожі 😍", "красені😊 😉", "Двоє зі скриньки, однакові з лиця! Класнючі!!👍 ", "Дуже схожі!", "Татова копія, це радість".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше