Відомий ведучий Слава Дьомін показав, як можна ефектно повернутися з відпустки. Креативний знімок з маскою для плавання на голові і колегою Танею Татарченко на плечах він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" ми з Танею (@t_tatarchenko) повернулися з відпустки😉 Зарядка на Люкс ФМ. Як ми готувалися до цієї фотографії-гортай і дивись", - написав ведучий.

На першій фотографії Слава і Таня красиво позують, чоловік стоїть, а жінка сидить у нього на шиї. Однак як виявилося, їм не так просто далася Ця фотографія і дівчині було непросто видертися на ведучого. Невдалі кадри Дьомін теж опублікував в пості на радість своїм фанатам.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Шанувальники оцінили гумор ведучого, відзначили, що дуже раді його повернення з відпустки і подякували за прекрасний настрій з ранку.

"Ржу 😂 😂 😂 спасибі за прекрасний настрій щоранку 😘 👍 а за ці фото особливо", " слава Богу що вже повернулися🙏дуже рада вас знову чути в прямому ефірі. Дуже сумувала за вами!", "Круто що вже повернулися"," залізла на шию і ніжки звісила"," дуже чекаємо"," лисина трохи підгоріла", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Відомий ведучий пообіцяв скинути вагу і розповів про свою дієту, спробуйте і ви.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий Слава Дьомін перевтілився в жінку, величезні підбори, малинові колготки і борода з-під перуки.

Також Знай. ua писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею.