Наталя Фріске стала мамою, щоправда поки що лише хресною. Усі шанувальники замиловані красою жінки і малюка.

Наталя Фріске, співачка, стилістка і юристка, сестра зірки Жанни Фріске, активно ділиться моментами зі свого життя на персональній сторінці у соціальній мережі Instagram. Сестра зірки доволі відверто розповідали про тяжкий біль утрати сестри, про страждання родини. Відомо, що вона і її батьки підтримують будинок Фріске у зразковому порядку: час від часу Наталя проводить онлайн-екскурсії по будинку сестри.


Наталя Фріске - молодша на 12 років сестра Жанни Фріске. Захоплювалась сестрою, мріяла також стати співачкою. На початку свого дорослого життя близько трьох місяців була учасницею гурту “Блестящие”. Потім пішла і почала розвивати себе в інших проєктах, наприклад у заняттях стилем. Деякий час назад Наталя презентувала нову пісню, яка сподобалась слухачам. Подейкують, що це може стати початком повернення молодшої Фріске на сцену.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, "якби знала, то не народжувала б зовсім": останні слова Жанни Фріске пронизують серце.

Як повідомляв Знай.ua, 5 років без Жанни Фріске, як змінився коханий співачки Дмитро Шепелєв після її смерті.

Знай.uа писав, рудий з "Іванушек" показав ексклюзивні архіви з покійною Фріске - "Сумую...".