Епатажна Леді Гага не втомилася дивувати шанувальників: новий виступ залишив людей безмовними від краси, фантазії та сміливості.

Читайте Знай в Google News!

Учора відбувся легендарний Video Music Awards - щорічний концерт, на якому телеканал MTV роздає нагороди найкращим виконавцям за рік у різних категоріях. Саме для цього поважного конкурсу американська співачка підготувала складний багатолюдний виступ. Іронічно, що сценарій драматургії не суперечив карантину: усі артисти, присутні на сцені мали маски.

Співачка виконала свої останні хіти"Chromatica II", "Rain On Me (ft. Ariana Grande) та інші. Зірка, як завжди, чудово співала і багато танцювала, проте увагу привернули перш за все костюми співачки. Їх складно описати, адже вона більше нагадують шкіру прибульця або ж людини з далекого майбутнього. Швидше за все, ці костюми важили не мало, проте танці і співи Леді Гаги від цього не постраждали. Інша версія ж, що Леді Гага - астронавтка, яка повернулась до нас із далеких космічних мандрів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, мільйонерка Леді Гага кинула старого батька з боргами в розпал карантину.