Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", привітавши всіх українців з початком нового довгоочікуваного сезону 30 серпня і першим прямим ефіром. Так, артист відверто зізнався, чи бачить він лідерів серед зіркових учасників, проте передбачити переможця поки ще занадто рано. Влад також зазначив, що сезон вже почався вдало, з часткою в 19,5%.

Ну що ж, вітаю команду @tanci1plus1 і всіх глядачів із вдалим стартом сезону і часткою 19,5%!..💣 ⠀ Чи бачу я тимчасових лідерів - так, чи можливо вже передбачити переможця - точно ні!..🤯 ⠀ Як вам ефір? Пишіть😁

Фолловери не пройшли повз: "Супер🔥 🔥 🔥"," ефір, як і Ви Влад🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Супер 🔥 💥 😍 неймовірний❤️", " ефір був чудовий.Особливо Чапкінс!!!👍🔥👏😍❤️ Сьогодні буде повтор, буду дивитись ще.😍 😍 😍 😍 😍 ", "Владику, ефір просто супер! Чекаю з нетерпінням наступного цієї неділі😍❤".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.