Відомий музикант і колишній соліст групи "Фрістайл" Сергій В'язовський пішов з життя 29 серпня. Про це повідомляється на Facebook-сторінці дуету Kristallin.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що артист довгий час боровся з хворобою.

"на 48-му році життя покинув цей світ талановитий музикант, люблячий батько двох дочок, прекрасний син, брат, друг і чоловік, Сергій В'язовський. У 2015 році у Сергія трапилася раптова коронарна смерть. Через півгодини його все ж реанімували, але майже всі клітини мозку були зруйновані. П'ять років Сергій провів у клініці, у вегетативному стані, перебуваючи між небом і землею", – пишуть близькі артиста.

Музикант пішов з життя в німецькій клініці, яка розташовується в Пассау. На похоронах будуть тільки близькі люди В'язовського.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Проблеми зі здоров'ям у нього почалися ще в 2015 році. У нього різко зупинилося серце. Лікарі змогли повернути його до життя, проте з того часу музикант перебував у вегетативному стані. І через 5 років він помер.

Ну вот и всё.. 🕯🙏🏻 Финал..⌛️ Занавес.. 😪😭 С прискорбием сообщаю, что сегодня, 29.08.2020 г., после тяжёлой и...

Geplaatst door Дуэт «Kristallin» op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Хмельниччині помер легендарний козак і герой Майдану, з Україною - до останнього подиху.

Як повідомляв Знай. ua, пішов з життя творець "Смішариків" Анатолій Прохоров, був одним з найуспішніших мультиплікаторів.

Також Знай. ua писав, що помер дитячий письменник Владислав Крапівін, на його творах" Хлопчик зі шпагою"," тіні каравели " виросли покоління.