Прийшло 1 вересня, а це означає, що дітям час до школи. Чарівна тренер "Зважених і щасливих" Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами зі свого життя, на цей раз зірка екрану поділилася знімками зі своїми дітьми, у яких почався новий навчальний рік.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"В добру путь, милі! Вдалого, легкого навчального року. Нехай нові знання приносять вам задоволення і досвід. Всіх батьків вітаю з початком нового навчального року. Хочу і нам побажати стійкості, спокою і витримки). Головне, щоб дітки були здорові, інше ми все переживемо", - підписала публікацію Марина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина боксера Узелкова Марина Боржемська показала шанувальникам, як любить відпочивати влітку. Яскраві фотографії з мальовничих Карпат вона розмістила в Instagram.

Боржемська показала, яка вона щаслива на відпочинку в літніх Карпатах. Від надлишку радості і позитиву Марина, як дитина, злетіла в повітря і навіть показала своїх подруг, з якими вирушила в цю спортивну міні-відпустку, як назвала її сама тренер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Як повідомляв Знай.uа, Писанка схудла на 42 кілограми і не збирається зупинятися, секрет дуже простий.

Знай.uа писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.