Актор, спортсмен, семиразовий володар титулу "Містер Олімпія" і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер опублікував в Instagram нове відео зі шматочком свого домашнього тренування.

Читайте Знай в Google News!

73-річний американець показав, як тягне до поясу величезну штангу. Він показав, як навіть в такому віці качає м'язи з величезною вагою. І відповідно вирішив дати своїм більш молодим шанувальникам мотивацію на заняття спортом, раз 73-річний Арнольд може, то і ви теж зможете.

"Старий, але не застарілий. Тяга до поясу-одне з моїх улюблених вправ. Ось вам мотивація!",- написав Шварценеггер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно зірка Термінатора відчув себе в новій ролі-дідуся. У сім'ї Кетрін Шварцнеггер і зірки "Вартових Галактики" Кріса Пратта народилася дівчинка. Кетрін опублікувала перше фото новонароджений. Батьки назвали її Лайлою Марією. На фотографії, яку опублікувала дочка Арнольда Шварцнеггера, молода мама тримає за руку новонароджену дитину.

Кетрін Шварцнеггер і Кріс Пратт одружилися 8 липня 2019 року на курорті в штаті Каліфорнія. Весілля було досить скромною, на неї були запрошені тільки найближчі друзі і родичі. Дитина народилася трохи більше ніж через рік після того як вони одружилися. Для 40-річного Кріса Пратта Лайла Марія стала вже другою дитиною. Первісток у відомого актора народився в 2012 році, коли він був одружений на актрисі Ганні Феріс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Шварценеггер з самоізоляції поділився несподіваними кадрами зі щасливою ослигою.

Як повідомляв Знай. ua, Арнольд Шварценеггер осідлав залізного коня і звернувся до фанатів.

Також Знай. ua писав, що дочка Шварцнеггера опублікувала перше фото новонародженої дівчинки.