Зовсім недавно стало відомо, що модель Джіджі Хадід чекає первістка від колишнього соліста One Direction Зейна Маліка. Пара разом більше 5 років. Вони поставили відносини на паузу два роки тому, однак потім вирішили знову зійтися.

Артист Кріс Прэт і дочка Арнольда Шварцнеггера Кетрін нещодавно, в 2019 році одружилися і тепер теж чекають дитину. У Кріса вже є 7-річний син від колишньої дружини Ганни Феріс.

Українська співачка Джамала зараз вагітна другою дитиною від бізнесмена Бекіра Сулейманова. Вона часто показує фотографії з круглим животом в різних вбраннях під час карантину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виконавець ролі Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера намагається не розголошувати подробиці про особисте життя. Однак відомо, що він з дружиною Руперт Грінт зараз чекають первістка.

Актор Орландо Блум і співачка Кеті Перрі відклали весілля через пандемії, однак вже чекають свого первістка. У актора це буде друга дитина, у нього є син Флінн від шлюбу з моделлю Мірандою Керр.

Співачка Alyosha чекає третю дитину. З солістом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею вони вже виховують двох синів Романа та Марка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вірі Кекелии з "Жіночого кварталу" - 34, молода мама показала новонародженого малюка.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна Джамала красиво підкреслила округлий животик.

Також Знай. ua писав, що пітбуль допоміг вагітної кішці стати мамою.