Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників кумедним відео в незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про початок осені.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в розкішному автомобілі, вона знімає себе сама. На ній білосніжний піджак, під яким видно темну блузку в білий горошок, її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж з пухкими губами і "кисла міна", якій вона показує своє ставлення до початку осені. У підписі до публікації Гросу написала: "Вся радість на обличчі. З першим днем осені, дорогі друзі! З 1 вересня, дорогі студенти та школярі. Чим вам запам'яталося це літо? І з яким настроєм ви крокуєте в новий навчально-трудовий рік?". Фанати в захваті від нового відео зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.