Стало відомо, що російську версію тревел-шоу "Орел і Решка" разом з Регіною Тодоренко вестиме шоумен і співак Тимур Родрігез.

Цього разу зіркова красуня та її новий напарник відправляться в подорожі Росією. Родрігез вже має досвід у різних телешоу, тому може сміливо змагатися з Тодоренко.

"На щастя для мене, "Орел і Решка" – це третій або четвертий проект у моїй кар'єрі, пов'язаний з подорожами. І тут мій досвід множиться на досвід Регіни. Мене не налякати легендами про тарганів, жуків і тривалими зйомками. До речі, ми з Регіною спробували дещо вкрай незвичайне. Мені сподобалося, а їй ні. А ось стрибками в прірву, як це часто буває на зйомках "Решки", ми поки не займалися. Сподіваюся, до цього не дійде, хоча... Чому б і ні. Ми з Регіною будемо від цього тільки голосніше реготати – це наш головний захисний механізм. Я впевнений, це буде потрясний сезон, нам жахливо весело!" - розповів Тимур.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Родрігез вже брав участь у шоу "Орел і Решка": у 2018-му він вів один з випусків з Жанною Бадоєвою. Тоді ведучі вирушили разом у Краснодар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Регіна Тодоренко натякнула на другу вагітність: "Регіна +2".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Івлєєва заявила, що Регіна Тодоренко не поверталася в "Орел і Решку".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко задерла ногу перед одруженим чоловіком: "Цікаво, що з усього цього вийде".